eMetrics Stockholm 2009 – ensi vuonna uudestaan

Leevi Kokko, 1.11.2009.

eMetrics Stockholm oli taas pari viikkoa takaperin länsinaapurissa – paljon pienempänä kuin viime vuonna, mutta se ei menoa haitannut. Kaikissa presentaatioissa oli keskusteleva, välitön ilmapiiri, puhumattakaan iltariennoista. Esimerkiksi ensimmäisen päivän päätteeksi, kun lähes koko seminaariväki siirtyi Lars Johanssonin uuden toimiston Mark Redin tupaantuliaisiin, isäntien ohella oli helppo rupatella mm. Jim Sternen, Eric Petersonin, Steve Jacksonin ja Gillian Muessigin kanssa.

Hyvä idea on myös järjestää SMX samaan aikaan samassa rakennuksessa, jolloin halutessaan pääsee sukkuloimaan molempien tapahtumien välillä, ja tapaa porukkaa molemmista sessioista.

Suomesta oli taas hieno edustus paikalla, itse bongasin Fruugon lisäksi ainakin Fonectan, Snoobin, Get it rightin, Kwanticin, Naviatechin, Opiskelupaikan, Palmun ja Tradedoublerin porukkaa. Mertasen Pete on ehtinyt kirjailla blogiinsa myös tarkempaa yhteenveto tapahtumasta.

Tämän vuoden super early bird -hinta oli vaivaiset 545 euroa, joka on pilkkahinta tämän tason kaksipäiväisestä tapahtumasta. Siis: ensi vuonna uudestaan, Tukholmassa tavataan!

Lue lisää kategoriasta Internetmarkkinointi, Kävijämittaus, WAA, Web-analytiikka. Jos tahdot kommentoida, klikkaa tästä: Kommentoi. Tilaa kommentit RSS-syötteenä, tai lähetä trackback.

Jätä kommentti

Nimesi (pakollinen)

Sähköposti (ei näy muille, pakollinen)

Sivusto

Kommentit

© All Content Copyright Leevi Kokko. Original theme by Speckyboy. Found at Wordpress Themes.  Clicky Web Analytics

Clicky