Klikkaa tästä – Internetmarkkinoinnin käsikirja ilmestynyt!

Leevi Kokko, 3.9.2009.

Klikkaa tästä - Internetmarkkinoinnin käsikirjaKeväällä Toni Paloheimo soitti, ja pyysi minua mukaan kirjaprojektiin. Kyseessä on nyttemmin “Klikkaa tästä” -nimen saanut Internetmarkkinoinnin käsikirja, jonka kirjoittamiseen on osallistunut edustava joukko maamme digimarkkinoinnin asiantuntijoita.

Kirja on jaoteltu asiakokonaisuuksien mukaan, mm. hakukoneet, bannerit, blogit, verkkokauppa jne. Luettuani käsikirjoitusnivaskan läpi täytyy sanoa, että kyseessä on tuhti paketti ajantasaista tietoa verkon mahdollisuuksista. Itseäni viehättää erityisesti se, että kirjoittajiksi on valikoitunut kokenut porukka jolla on tuoretta ruohonjuuritason kokemusta aiheestaan; nimi “käsikirja” todella on ansaittu.

Oma lukuni käsittelee analytiikkaa, ja jos jo yhden luvun kirjoittaminen oli näin hauskaa, voin vain kuvitella miten paljon vanha kollega Steve Jackson on nauttinut saadessaan pusertaa kasaan mainion opuksensa “Cult of Analytics“.

Toivottavasti “Klikkaa tästä” kuluu mahdollisimman monissa käsissä – ja nyt tilaamaan, ole hyvä: Klikkaa tästä!

Lue lisää kategoriasta Internetmarkkinointi. Jos tahdot kommentoida, klikkaa tästä: 5 kommenttia. Tilaa kommentit RSS-syötteenä, tai lähetä trackback.

Jätä kommentti

Nimesi (pakollinen)

Sähköposti (ei näy muille, pakollinen)

Sivusto

Kommentit

5 kommenttia
  1. [...] Tähän mennessä oman puffinsa kirjasta julkaisseet: Leevi Kokko ja Janne [...]

  2. Harri Kilpiö Syyskuu 3, 2009 21:36

    Hienoa Leevi(ja kaikki muutkin)! Pitäneepä hankkia tuo käsiin heti kun ilmestyy. Mukavata, että tämäntapaisella yhteistyöllä on syntynyt kirja aiheesta.

  3. [...] ja Lassen hakukonemarkkinointia. Klikkaa Tästä kirjaprojektista on kirjoittanut myös mm Lasse, Leevi ja [...]

  4. [...] Klikkaa tästä – Internetmarkkinoinnin käsikirja ilmestynyt! | Hakukoneet: optimointi, mainonta ja… blog.leevikokko.com/2009/09/03/klikkaa-tasta-internetmarkkinoinnin-kasikirja – view page – cached Hakukoneet: optimointi, mainonta ja mittaus. Blogikirjoituksia aiheista hakukoneoptimointi, hakusanamainonta, kävijämittaus ja konversio-optimointi. — From the page [...]

  5. A1 Media | Mainostoimistot Syyskuu 12, 2009 14:13

    [...] Klikkaa tästä – Internetmarkkinoinnin käsikirja ilmestynyt … [...]

© All Content Copyright Leevi Kokko. Original theme by Speckyboy. Found at Wordpress Themes.  Clicky Web Analytics

Clicky