eMetrics Stockholm 2009 – 15% alennus täältä!

Leevi Kokko, 5.8.2009.

Web Analytics Associationin virallinen tapahtuma eMetrics-konferenssi järjestetään Tukholmassa jo kolmannen kerran 12.-13.10.2009 – lue lisää mikäli haluat saada 15% alennuksen osallistumismaksusta!

Tapahtuman virallinen nimi on eMetrics Marketing Optimization Summit, joka määrittelee itsensä seuraavasti:

“Marketing managers, web analysts and business intelligence experts have been meeting at the eMetrics Marketing Optimisation Summit since 2002 to learn how to increase the return on online investments.”

Olen ollut paikalla sekä 2007 että 2008, ja osallistun ehdottomasti myös tänä vuonna. Konferenssissa on paljon mittaustyökalujen edustajia, konsultteja, mutta myös loppukäyttäjiä. Kaikille löytyy varmasti paljon sparrauskavereita, ja viime vuonna Suomestakin oli erittäin runsaasti osanottajia kaikista kolmesta osallistujaryhmästä, loppukäyttäjistä esim. S-ryhmästä, Nokiasta ja Fruugosta.

Lisäksi myös kovimmat kansainväliset nimet kunnioittavat tilaisuutta läsnäolollaan: tänä vuonnakin paikalla ovat mm. Jim Sterne (kuten aina), Eric Peterson, Aurelie Pols ja Lars Johansson. Myös kotimainen presentoiva kaarti on kovaa tasoa – lauteille nousevat ainakin Petri Mertanen, Steve Jackson ja Vincent Kermorgant. Koska tilaisuus ei ole kasvanut jättiseminaariksi, tunnelma Tukholmassa on välitön ja rento, ja kaikkien puheille pääsee halutessaan vaivatta.

Myös tänä vuonna Search Marketing Expo järjestetään samassa tilassa, jolloin osallistuminen molempiin tapahtumiin onnistuu helposti. Tämä tarkoittaa myös sitä, että hakupuolen asiantuntijoita on helppo bongata ja jututtaa samalla kertaa. Itse sparrailin viime kerralla mm. Bill Huntin kanssa.

Saat tämän blogin lukijana 15% alennuksen osallistumismaksusta alennuskoodilla LEEVISE09 – toimi heti ja klikkaa:

eMetrics: http://www.emetrics.org/stockholm/2009/register.php

SMX: http://searchmarketingexpo.com/stockholm/2009/register

Alennus koskee kahden päivän konferenssipassia tai kombopassia ko. tapahtumiin. Huomaa myös, että erittäin edullinen Super Early Bird -hinta on voimassa 9. elokuuta asti, joten nopeat todella syövät hitaat. Tämänkin jälkeen 11.9. asti voimassa oleva Early Bird on vielä halpa, etenkin 15% alennuksella…

Tapaamisiin Tukholmassa!

Lue lisää kategoriasta Hakukoneet, Kävijämittaus. Jos tahdot kommentoida, klikkaa tästä: 3 kommenttia. Tilaa kommentit RSS-syötteenä, tai lähetä trackback.

Jätä kommentti

Nimesi (pakollinen)

Sähköposti (ei näy muille, pakollinen)

Sivusto

Kommentit

3 kommenttia
  1. [...] rantautuu Tukholmaan. Konferenssiin osallistuu myös suomalaisia web-analytiikan asiantuntijoita. Lisätietoa konferenssista voi lukea esimerkiksi Leevi Kokon blogista. Leevin blogiartikkelin kautta voi myös hankkia itselleen 15% [...]

  2. A1 Media | Mainostoimistot Syyskuu 12, 2009 13:31

    [...] eMetrics Stockholm 2009 – 15% alennus täältä! [...]

  3. JarBlog Marraskuu 28, 2009 23:02

    Onko tästä tulossa jotain koostetta kenties meille jotka emme pysty moiseen osallistumaan?? Pliis.. =)

© All Content Copyright Leevi Kokko. Original theme by Speckyboy. Found at Wordpress Themes.  Clicky Web Analytics

Clicky