Brändilupaus, ja kuinka se lunastetaan

Leevi Kokko, 24.5.2008.

Perjantain alkuillasta alkoi olla selvää, että perheen kolmivuotiaalla oli pitkästä aikaa korvatulehdus. Vaimo alkoi googlettamaan lääkäriä. Tarve päästä vastaanotolle oli akuutti, terveyskeskukseen ei huvittanut lähteä istumaan illaksi. Yksityisen puolen top-of-mindissa kärkisijoilla pörräävä Mehiläinen oli alkanut muutaman käynnin jälkeen tuntua yhä enemmän kunnalliselta terveyskeskukselta – ei kiitos. Mieleen muistui Helsingin seudun ulkomainonnassa taannoin laajalti esitelty brändilupaus “ajan saa aina”, höystettynä yrityksen nimellä joka oli “lääkärikeskus” tai jotain.

Haku lääkärikeskus tuotti Lääkärikeskus -Yhtymän kannalta unelmatuloksen – paalupaikka sekä maksetuissa että orgaanisissa hakutuloksissa. Siirryttäessä sivuille Lääkärikeskuksen pääsivu toisti brändilupauksen kissan kokoisin kirjaimin. Ja mikä parasta: ajan todellakin sai heti, ja vain tunti sen jälkeen kun Google-haku oli tehty, istuimme lääkärikäynnin jälkeen autoon lääkkeiden kera.

Mukava konversio.

Lue lisää kategoriasta Google, Hakukoneet, Hakukoneoptimointi, Hakusanamainonta. Jos tahdot kommentoida, klikkaa tästä: 4 kommenttia. Tilaa kommentit RSS-syötteenä, tai lähetä trackback.

Jätä kommentti

Nimesi (pakollinen)

Sähköposti (ei näy muille, pakollinen)

Sivusto

Kommentit

4 kommenttia
 1. Nico Kesäkuu 12, 2008 21:57

  Pakko kommentoida…

  Minulla on juuri auki oleva case jossa parannamme erään helsinkiläisen lääkäriaseman hakukonenäkyvyyttä. Avainsanatutkimuksen perusteella päädyin optimoimaan pääsivua haulle lääkäriasema helsinki :-)

  Lääkärikeskus hakuja on päivässä noin 120 ja lääkäriasema hakuja noin 140. Lääkäriasema helsinki hakuja noin 60 (Tosin noi on AdWordsin broadmatchin mukaan…).

 2. Puutarhaunelmia Elokuu 3, 2008 15:23

  Ainahan nuo palvelut lupaavat kuun taivaalta ja monasti olen myös pettynyt tarjontaan.

  Lääkärikeskuksesta tosin saa aina ajan jos sitä tarvitsee, sekä myös hyvää palvelua!

 3. [...] brändilupaus, ja kuinka se lunastetaan [...]

 4. [...] brändilupaus, ja kuinka se lunastetaan [...]

© All Content Copyright Leevi Kokko. Original theme by Speckyboy. Found at Wordpress Themes.  Clicky Web Analytics

Clicky