Kalliita klikkauksia vai kustannustehokkaita konversioita?

Leevi Kokko, 31.12.2007.

Olin puhumassa lokakuussa 2007 Palmenian Markkinointi verkossa -seminaarissa otsikolla “Hakukonemarkkinointi – Kalliita klikkauksia vai kustannustehokkaita konversioita?”

Kokosin seminaaripresentaatiostani kalvosarjan, jossa tiivistyy hakukoneteknologioiden ja -innovaatioiden riuska kehitys viimeisen parin vuoden aikana, yhdistettynä keskeisimpiin parhaisiin käytänteisiin. Koska suomalaisia hakukoneisiin keskittyviä blogeja ei vieläkään ole liikaa, päätin lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla: aloittaa viimeinkin blogin sekä samalla koota hakukoneisiin liittyviä näkemyksiä, markkinatietoa ja tutkimuksia suomeksi, mahdollisimman monen lukijan hyödyksi.

Lähitulevaisuudessa käyn siis läpi hakukoneiden toimintaa seuraavien otsakkeiden alla:

Olen toiminut hakukoneiden ja kävijämittauksen parissa viimeiset viisi vuotta, ja tällä hetkellä vastaan Ego Betassa palveluanalyytikkona siitä, että suunnitteluprosesseissa käytetään mahdollisimman tehokkaasti hyväksi kaikkia asiakkaan ymmärtämisen välineitä – mm. hakukoneita ja web-metriikkaa. Lisää työhistoriastani TeliaSoneralla ja Interaktiivisessa Satamassa voit lukea LinkedInistä.

Hyvää uutta vuotta 2008!

-Leevi Kokko

Lue lisää kategoriasta Hakukoneet, Hakukoneoptimointi, Hakusanamainonta. Jos tahdot kommentoida, klikkaa tästä: Kommentoi. Tilaa kommentit RSS-syötteenä, tai lähetä trackback.

Jätä kommentti

Nimesi (pakollinen)

Sähköposti (ei näy muille, pakollinen)

Sivusto

Kommentit

© All Content Copyright Leevi Kokko. Original theme by Speckyboy. Found at Wordpress Themes.  Clicky Web Analytics

Clicky